İçeriğe geç

Bimcell Çağrı Bekletme Ücretli Mi

Çağrı Bekletme hizmeti ücretli mi?

Çağrı bekletme servisini kullanmak tüm Turkcell kullanıcıları için ücretsizdir. Çağrı bekletme, abonelik gerektirmediği için iptal edilebilir bir servis değildir. Çağrı bekletme servisini kullandığınızda, meşgul olduğunuz sırada sizi arayan numaralar meşgul olduğunuzu bildiren bir anons duyar.

BİMcell çağrı bekletme nasıl açılır?

Arayanınızı Tanıyın ve Hemen Arayın hizmetlerimiz tek bir hizmet olarak sunulmaktadır. Hizmetimizi vergiler dahil ayda sadece 12,5 TL karşılığında kullanabilirsiniz. Hizmeti etkinleştirmek için AARAYANIBIL yazıp 7073’e kısa bir SMS gönderebilirsiniz.

Dakikam yok nasıl arama yapabilirim BİMcell?

Toplu arama hizmetinden faydalanmak için aşağıdaki seçeneklerden birini seçebilirsiniz. Aramak istediğiniz 9696 numaralı telefona ücretli olarak SMS gönderebilirsiniz. Ayrıca aramak istediğiniz numaraya 9696 ekleyerek toplu arama hizmetinden faydalanabilirsiniz.

BİMcell 9333 aramak ücretli mi?

BİMcell. 9333’ü arayarak dilediğiniz zaman ücretsiz bakiyenizi sorgulayabilirsiniz; Ön ödemeli hattınızdaki TL tutarını öğrenmek için 9333’ü aramanız yeterli.

Çağrı Bekletme açınca ne olur?

Konferans görüşmeleri ve çağrı bekletme sırasında, “Lütfen hattı terk etmeyin” diyen bir uyarı duyacaksınız ve bir bip sesiyle bilgilendirileceksiniz. Bu özellik etkin değilse ve telefonunuz meşgulken başka biri ararsa, arayan kişi yalnızca meşgul tonu duyacaktır. Bir ton duyulacak ve bir sinyalle bilgilendirilmeyeceksiniz.

Çağrı bekletme özelliği nasıl aktif edilir?

Çağrı bekletmeyi nasıl etkinleştiririm? *43# tuşlayıp Ara tuşuna basarak çağrı bekletmeyi etkinleştirebilirsiniz. Çağrı bekletmeyi devre dışı bırakmak için sadece #43# tuşlayıp Ara tuşuna basın.

Kim Arıyor meşgulken arayanı görme?

KIMARIYOR yazıp 2200’e gönderebilirsiniz. Servisinizi aktifleştirdikten sonra meşgul olduğunuz sırada bir çağrı aldığınızda cep telefonunuza KimCall mesajları gelecektir.

BİMcell müşteri hizmetlerini aramak ücretli mi?

444’lü numaraları ararken; abonenin mevcut planına dahil sabit hatlara yapılan aramalar dışında herhangi bir ücret uygulanmaz. 800’lü alan kodlarını arayan kullanıcılardan bu aramalar için ücret alınmaz.

Biri ile telefonda konuşurken başka birinin aradığını nasıl görebilirim Türk Telekom?

CallerKnow ile artık sizi kimin, ne zaman ve ne sıklıkla aradığını bulmak çok kolay! Aşağıdaki yöntemleri kullanarak Know Caller servisini aktifleştirebilirsiniz. ArayanıBil servisine aylık abonelik almak için ARAYANIBIL yazıp 7073’e SMS gönderebilirsiniz.

* 135 * Nedir?

Arama yapmak için *135* yazıp ardından aramak istediğiniz numarayı girin. Girdiğiniz numaranın sonuna # işareti ekleyin ve arama tuşuna basın. İsterseniz UpCall uygulamasından seçtiğiniz kişiyi herhangi bir tuşa basmadan arama yapabilirsiniz.

Bimcell hangi operatöre ait?

BİMcell, TT Mobil alt yapısını kullanan bir servistir. TT Mobil satış kanalları üzerinden hat ve TL satışı yapılmamaktadır. BİMcell hatları sadece BİM mağazalarında satılmaktadır. TL yüklemeleri BİM mağazalarından, bimcell.com.tr Online İşlem Merkezi’nden ve 444 4 551 BİMcell Müşteri Hizmetleri’nden yapılabilmektedir.

Bimcell arama kaç TL?

BİMcell’de her yöne 6 saniyesi 0,2 TL’ye görüşme imkânı sunuluyor. İster kontör yükleyin ister yüklemeyin aynı ücreti alıyorsunuz. Sadece konuştuğunuz saniye kadar ödeme yapıyorsunuz, yani açma/kapama 0,2 TL!

BİMcell hat kaç TL 2024?

Bimcell Faturasız Hat Fiyatları Bimcell faturasız hatların güncel fiyatı tüm vergiler dahil 105 TL’dir.

BİMcell 5555 nedir?

İnternetinizi INTERNET ON yazıp 5555’e göndererek açabilir ve INTERNET OFF yazıp 5555’e göndererek kapatabilirsiniz. İnternetinizi ayrıca çevrimiçi işlemler, tüccarlar ve müşteri hizmetleri aracılığıyla açıp kapatabilirsiniz. Ön ödemeli bağlantılar için Wi-Fi kullanım ücreti nedir?

BİMcell kalan dakika nasıl öğrenilir?

Ses paketi kota bilgilerimi nasıl kontrol edebilirim? Her yöne 250 dakikalık pakette kalan dakikaları öğrenmek için KALAN250DK yazıp 4551’e ücretsiz gönderebilirsiniz. Her yöne 500 dakikalık pakette kalan dakikaları öğrenmek için KALAN500DK yazıp 4551’e ücretsiz gönderebilirsiniz.

Çağrı bekletme özelliği ne işe yarar?

Çağrı bekletme işlevinin temel çalışması Çağrı bekletme işlevi, bir çağrı yaparken büyük kolaylık sağlar. Bu işlev, bir çağrı sırasında başka bir çağrı geldiğinde ikinci çağrıyı beklemeye almanızı sağlar. Bu, ilk çağrınızı kesmeden ikinci çağrıyı beklemeye almanızı sağlar.

Çağrı Bekletme hizmeti etkindi ne demek?

Android cihazlardaki çağrı bekletme özelliği de oldukça basittir. Bir çağrı sırasında bir çağrı geldiğinde, “Çağrıyı Beklet” veya “Çağrıyı Reddet” seçeneklerini göreceksiniz. “Çağrıyı Beklet”e dokunmak, mevcut çağrıyı beklemeye alacak ve yeni çağrıyı yanıtlayacaktır.

Türk Telekom meşgulken arayanı görme ücretli mi?

Çağrı bekletme servisine kayıt ücretsizdir.

Mesgulken kimin aradigini gorme Telekom?

CallerKnow ile artık sizi kimin, ne zaman ve ne sıklıkla aradığını bulmak çok kolay! Aşağıdaki yöntemleri kullanarak Know Caller servisini aktifleştirebilirsiniz. ArayanıBil servisine aylık abonelik almak için ARAYANIBIL yazıp 7073’e SMS gönderebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir